Butik

Här kan du köpa presenter till nära och kära, dig själv eller din katt! All vinst går oavkortad till Rädda Kattens verksamhet.
Så här handlar du i butiken: 
1. Skicka ett mejl till lotta.n62@hotmail.com med din beställning och dina kontaktuppgifter. Skriv gärna "Butik" i ämnesraden.
2. Swisha din betalning till 1232 19 95 78 eller sätt in pengarna på vårt plusgiro 302628-3. Märk betalningen med ditt namn så vi kan matcha inbetalningen med ditt mejl.
Observera att Rädda Katten är en ideell förening och att endast förskottsbetalningar tas emot. Din beställning skickas när betalningen kommit in.

Tack för din beställning!

Är du kreativ och vill hjälpa till att virka eller göra något annat som Rädda Katten kan sälja till förmån för våra katter? Kontakta oss på lotta.n62@hotmail.com!

Myntakuddar

Rädda Kattens myntakuddar är väldigt populära hos katterna! En kudde kostar 15 kr men vi har erbjudande på 5 för 50 kr.
Porto på 11 kr tillkommer.

Stora tygkassar

Vi har börjat sy praktiska tygkassar av återvunnet tyg. Stora och bra som man kan hänga över axeln. Om du föredrar kortare handtag är det bara att skriva i beställningen så ordnar vi det! Tygkassarna kostar 50 kr + porto 22 kr. 

Mindre tygkassar

Vi har börjat sy praktiska tygkassar av återvunnet tyg. De lite mindre är perfekta att använda som handväskor eller till exempel till matlådan på jobb. De mindre tygkassarna kostar 30 kr + porto 22 kr.